Tietoa meistä.

Yrityksenä palveleva työosuuskunta.

WeWorry on v. 2007 perustettu työosuuskunta. Tavoitteeme on palvella alueemme  asiakaskuntaa  laajalla  ammatittaito-osaamisalueella.

Sähkötöistä vastaa entinen Porin LT- Tekniikka,  joka on perustettu alunperin jo v. 1999.   Toiminta  sulautui  WeWorry  osuuskuntaan vuodesta  2016 alkaen. 

 Samalla  osuuskuntamme  sähkö-  ja talotekniikan osaamisalue laajeni huomattavasti.  Porin LT- Tekniikka on edelleen olemassa, mutta tuttuna  "tavaramerkkinä"  ohjaamaan  asiakkaat oikeaan osoitteeseen.    

Kauttamme  saat  myös  rakennusten  remonttipalvelua,  rakennusten kosteusmittauspalvekua sekä sisustusremonttien suunnittelut ja toteutuksen.  Tapetoinnit ja maalauspalvelut käytettävissä samalla. 

Kiinteistön huoltopalvelut kattaa ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmien huolto ja korjaustyöt unohtamatta korjausneuvontaa.  

Uusimpana on Lämpöpumppujen myynti ja asennukset. Olemme nyt myös Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike(E3) sähköurakointioikeuksien ohella.  Saat  saman  katon  alta nyt  paljon  enemmän  kuin  ennen. 

Olemme jo vuosia sähköistäneet maalämpöpumppuja  ja ilmavesilämpöpumppuja erityisesti saneerauskohteisiin.  Nyt teemme myös ilmavesilämpöpumppujen kylmätyöt samalla.

Hyvänä yhteistyökumppanina toimii TR LVI-Palvelut Oy  

Yhteistyössä asennamme maa-ja ilma/vesilämpöpumput, varaajat ym kohteisiin toimintakuntoon saatettuina.


WeWorry - Mainospalvelut.

Mainosteippauksia yli 40 v kokemuksella.  Poistamme vanhat ja asennamme uudet teipit ikkunoihin ja ajoneuvoihin. Uudistamme, huollamme ja korjaamme myös valomainokset kohteisiin. Autamme myös mainos- ja markkinointikampanjoiden laatimisessa. Teemme teille myös tarvittavat mainosmateriaalit. Kauttamme onnistuu myös nettisivujen teko.WeWorry- Soittimien huoltopalvelut.

Kitarahuoltamo

Kitarahuoltoa Porin alueella.

Kitaroiden, bassojen ja muiden kielisoittimien huollot, säädöt ja korjaukset ammattitaidolla. Käytämme asianmukaisia ammattityökaluja- ja menetelmiä, jotta soittimestasi olisi sinulle vielä pitkään iloa unohtamatta sen jälleen myyntiarvoa! Huolto, Korjaus- ja säätötyöt tehdään laadusta tinkimättä ja missään ei mennä oikopolkuja. Soittaja tuntee työkalunsa ja siksi huollon laatu on avainasemassa!!!. 

WeWorry - Sinustako osuuskuntalainen?

Onko sinulla on kova palo tehdä työtä ja elättää itsesi ja perheesi omalla työllä yrittäjähenkisesti? Mikäli sinulla on jotain tarvittavia taitoja ja mahdollisia asiakkaitakin - miksi et kokeilisi työllistää itseäsi meidän kautta -  Tiesitkö, että työosuuskunnan kautta voit  tehdä ns. keikkahommia ja silti säilyttää sosiaali/työttömyysturvan. Voit tehdä monenlaista kotipalvelutyötä, kodin kunnostustöitä; siivous,somistus, askartelu, puutarha, nikkarointi ja vaikka autojen renkaanvaihtopalvelua, autojen huoltoja ja vaikka myyntiä? Vai onko sinulla idea alkaa valmistaa jotain tuotetta pienimuotoisesti ja kokeilla elannon hankkimista sen kautta? Monesti yrittäjäriski on  esteenä kokeilla, millaista olisi tehdä työ "itselle" oman aikataulun ja tarkoituksen mukaisesti. Tällä tavalla voit myöskin testata yritysidean ilman yrittäjäriskiä. Osuuskunta suo mahdollisuuden tähän.  

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on mahdollisuus, ideaa ja intoa......      

meilaa meille: weworry@weworry.fi   ja vastaamme teille  ....

...Jotta joku muukin huolehtisi!


Työstämme saat myös kotitalousvähennyksen verotuksessa!