Talotekniikka


Rakennusten  lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteiden huollot, säädöt ja korjaukset.  

UUTUUS! Lämminvesivaraajat lämpöpumpulla

Kysy tarjous käyttövesivaraajasta

Markkinoiden ensimmäinen järjestelmä, joka tarjoaa jäähdytyksen, lämmityksen ja käyttöveden lämmityksen lämpöpumpputekniikalla. Löytyy valikoimasta seinämallit, lattiamallit ja kattokasettimallit.

Käyttövesivaraajat

Lämpöpumpputekniikalla saat nyt huomattavaa energian säästöä  suoraan sähkölämmitteiseen käyttövesivaraajaan verrattuna.  Yutampo+Multi R32 on samalla käyttövedenlämmitin ja ilmalämpöpumppu. 

Lataa alapuolelta  esite:   

IV-Huollot

Rakennuksissa on paljon muuta huoltoa vaativaa tekniikkaa. Yksi yleisimmistä on liesi- ja talotuulettimet, jotka tarvitsevat huoltoa jo paloturvallisuudenkin takia. 

Ilmanvaihto on eräs terven kodin peruspilareista. Siksi on tarpeen huoltaa nämä laitteet säännöllisesti ja tarvittaessa vaihtaa kokonaan uusiin laitteisiin.

Suodattimet ilmanvaihtolaitteissa pitää puhdistaa ja vaihtaa säännöllisesti huolto-ohjelman mukaisesti.

Laadimme huollon ohella tarvittaessa sopivan vuosi/kausihuolto-ohjelman, jota noudattamalla kodin ilma pysyy terveellisempänä sekä laitteet jaksavat palvella kauemman.

Huollamme kotisi  ilmanvaihtolaitteet - kysy rohkeasti! 


Vallox talotuulettimet
Vallox talotuulettimet

Lämmityslaitteet

Kodin lämmitykseen kuluu iso osa energialaskusta, joten ei ole sama missä kunnossa lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteet ovat.


Kauttamme saat huolto.- ja korjausneuvontaa sekä kustannusarviot kiinteistön energiatalouden parantamiseksi. 

Kysy meiltä!

Huolehdimme talosi ja kiinteistösi tekniikan toimivuudesta.

Yleisimmät lämmityslaitteistot, joita nyt saneerauskohteisiin asennetaan on ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumput.  Mutta aina ei ole pakko hävittää hyväkuntoista olemassaolevaa  öljy/puukattila- lämmitysjärjestelmää, sei ei ole taloudellista ja kestävää toimintaa. 


Jäspi ilma-vesilämpöpumpun asennus
Jäspi ilma-vesilämpöpumpun asennus